Holt-Körösparti Nyaraló

Megújult kiadó körös parti nyaraló Békésszentandrástól 4km-re, Szarvastól 9km-re közvetlen vízparti eléréssel, saját stéggel, vízi biciklivel kiadó. A nyaraló 2 szintes, maximum 10 felnőtt és 2 gyermek vendég egyidejű elszállásolására…

Körös-parti szállás

A körös parti szállások között ez egy különleges, 7+3 fő befogadására kialakított közvetlen vízparti, eredeti gerendaház. A Békésszentandrási Duzzasztó és Hajózsilip mindössze 500 méterre van nyaralónktól. A felső szinten két darab francia ágyas és…

%

Valentina Békésszentandrás Nyaraló

A Szarvasi Arborétumtól és a Mini Magyarországtól 3 km-re elhelyezkedő 18 fős minden igényt kielégítő medencés nyaralónk kibővített wellness résszel várja vendégeit….

Tina Lux Nyaraló

Téliesített kétszintes modern, letisztult kialakítású 6+2 fő befogadására alkalmas közvetlen vízparti apartmanunk a Szarvasi Arborétum…

Körösparti Marszelina Villa

12+ férőhelyes közvetlen Körös parti luxus nyaraló Finn szaunával, jacuzzival és medencével. 5 hálószobával és 4 fürdőszával várja Vendégeit Békésszentandráson a Gondalaposi üdülősoron.

ÚJ

Delux Wellness

A Körös-parti “Delux Wellness” nyaraló Békésszentandráson, a Kákafoki Holtágon, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton található a Dinnyelaposi-üdülő sor 3. szám alatt. A helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető mivel a ház a 44 es számú főúttól mindössze 100 m re található.

ÚJ

Arborétum-Üdülősétány

Leírás hamarosan…

ÚJ

Keresztháti Wellness

Békésszentandráson a Keresztháti üdülő-sor 80 szám alatt várja vendégeit ez a 6+2 fős 3 hálószobás közvetlen Körös-parti nyaraló wellness – szauna, jakuzzi, medence – résszel.

ÚJ

Körös-parti Rejtekhely

Békésszentandráson a Keresztháti üdülősoron kiadó közvetlen vízparti gerendaház 3 különálló szobával 6+2 fő részére.

ÚJ

Villa Dorcsi Békésszentandrás

Békésszentandráson nem régen épült Villa várja Vendégeit. A Körösparti nyaraló a Keresztháti üdülő- soron – annak is az alsó szakaszán – a Szentandrási Duzzasztóbűtőó körülbelül 700 méterre található. Aki jártas erre tudja, aki nem, annak fontos információ, hogy nincs szemben szomszéd.

ÚJ

Dolce Vita Wellness

A Körös-parti „Dolce Vita” nyaraló Békésszentandráson, a Siratói Holtágon, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton található a Siratói üdülősoron. A helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, mivel a ház a 44-es számú főúttól mindössze 1 km-re található.

ÚJ

Harmony Wellness

Egész évben várja Vendégeit a közvetlen vízparti, 6 fő befogadására alkalmas Harmony Wellness nyaraló, Békésszentandráson az Arborétumi üdülősoron.

ÚJ

Ligeti Éden

A Ligeti Éden nyaraló 5 fő részére kellemes kikapcsolódást biztosít pár perc sétára a Békésszentandrási Sörfőzdétől. Közvetlen vízkapcsolatos – Kákafoki holtág – a Körössel amihez saját stég és jakuzzi is tartozik.

ÚJ

Körösvölgyi Pihenőház

A nyaraló Szarvason helyezkedik, a Maczó zugban, amely 10 férőhelyes, közvetlen vízparti, saját stéggel, jakuzzival, szaunával és kültéri medencével.

Villa Olívia Nyaraló

Jacuzzis – négy évszakos – nyaralónk Békésszentandráson a Dinnyelaposi üdülősoron található, közvetlen Körös parti elhelyezkedéssel. Az apartman…