Rólunk

VAKÁCIÓ MEGFIZETHETŐ ÁRON

2015 óta foglalkozunk közvetlen vízparti nyaralók, üdülők kiadásával Szarvason és Békésszentandráson a Hármas-Körös holtágain.

Mára 15 körösparti szállásra bővült a kínálatunk, amelyeket tavasztól késő őszig van lehetőség lefoglalni. A nyaralók befogadóképességét tekintve széles a választék, a kisebb egyszerűbb 1 szobás horgásznyaralótól, a nagyobb 7 szobás vízparti luxusnyaralóig kedvükre válogathatnak a szálláskeresők.  Nagy hangsúlyt fektetünk nyaralóink megfelelő minősségű felszereltségére és tisztaságára.

FELTÖLTŐDÉS VIDÉKEN

A vendégházak wellness részlegét tekintve fontos szempont volt nekünk, hogy mindegyik vendégházunkban legyen jakuzzi. A – Ligeti Éden kivételével – medence is kialakításra került, mindemellett számos nyaralónkban Finn szauna is megtalálható.

Az aktív pihenést kedvelőknek számos lehetőséget nyújt a horgászás mellett a Dél-Alföldi régió. Gyalogosan vagy kerékpárral bebarangolhatják a Kéktúra útvonalat, bérelhető kenukkal és SUP-okkal pedig felfedezhetik a környék rejtett zugait is.

PROGRAMOK ÉS LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

Vendégházainkból, Szarvas és Békésszentandrás látványosságai pár perc alatt megközelíthető autóval, biciklivel vagy akár gyalog is.

Kisgyermekkel érkezőknek kihagyhatatlan program a Szarvasi Arborétum – akár hajókirándulással egybekötve -, Mini Magyarország – interaktív makettparkkal – és a Körösvölgyi Állatpark – állatsimogatással és etetéssel fűszerezve -.

A kultúrát kedvelőknek a nyári estéken nagy szívvel ajánljuk a különleges Szarvasi Víziszínházat. Barátoknak remek program lehet a kóstolóval egybekötött főzdelátogatás a Békésszentandrási Sörfőzdében.

Békés megye látványosságai között ki kell emelnünk a Gyulai Várat és Gyulai Várfürdőt, ami az M44 gyorsforgalmi úton mindössze 40 perc autóútra található nyaralóinktól.

logo

SZENTANDRÁSI VAKÁCIÓ

Bármilyen felmerülő kérdésetek lenne, segítségünkre lenne szükségetek, szívesen állunk rendelkezésetekre az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: